۰۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 27 April 2025
06:45
کد خبر : 9617524
۱۴:۲۷

۱۴۰۳/۰۵/۰۹

اعزام کاروان راهیان نور از گتوند به کرمانشاه 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند از اعزام ۳ اتوبوس از جوانان و نوجوانان برای بازدید از مناطق عملیاتی غرب کشور در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ سرهنگ پاسدار علی جعفری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند در مراسم اعزام دانش آموزان، دانشجویان و سربازان سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان به اردوی فرهنگی راهیان نور غرب کشور در آستانه سالروز عملیات پیروزمند مرصاد، گفت: توفیقی حاصل شد تا در آستانه ۲۶ مرداد سالروز عملیات آزادسازی شهر پاوه کاروان راهیان نور در قالب ۳ دستگاه اتوبوس از شهرستان گتوند عازم مناطق غرب کشور شدند.

او افزود: این اقدامی بسیار ارزنده بود که با پشتیبانی سازمان اردویی و راهیان نور سپاه حضرت ولیعصر صورت پذیرفت که اعضای کاروان از جوانان و نوجوانان و دانش آموزان و دانشجویانی هستند که امروز اهمیت دارد در جهت گام دوم انقلاب اسلامی با این نقاط آشنا شوند.

سرهنگ پاسدار جعفری اضافه کرد: جوانان باید با فرهنگ و سیره دفاع مقدس آشنا شوند و از این منظر حضور در مناطق عملیاتی بسیار اهمیت دارد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گتوند اضافه کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی و بر اساس سند اعتلای بسیج آشنایی جوانان و نوجوانان با دفاع مقدس و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در قالب اردوهای راهیان نور و یادواره شهدا جز اولویت های بسیج است.

او یادآور شد: این برنامه ها نیز تدوام خواهد یافت تا آینده سازان این مملکت با معنویت و اخلاق آشنایی بیشتری داشته باشند و بهترین راه برای ترویج اخلاق آشنایی با سیره شهدا و الگوبرداری از آنها است.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید